Monday, September 26, 2011

I MISS U FRIENDS !!!!!!!

Assalamualaikum………
Rasa macam dah bertahun x buat post bru…
Tp kali ni post special untuk kawan2 semua…
Kenapa special kt kawan2…
Entahlah maybe sbb rndu kt diorang semua….
 UHIBBUKI FILLAH

Firstly kt kawan2 sekolah menengah dulu…….



^__^    :   rindu sgt2 kt korang semua




Yang ni pulak untuk group time jati diri dulu, lama x jumpa termasuklah yang belajar sekali kt KTD…..




To : ain, fakiah, matun, ati, dijah, basyirah, izzati , syakirah dan last sekali yang xde kt sini fatin hazwani…
RINDU SANGAT2 KT ANTUNNA SEMUA
^_____________^

Dan x lupa juga buat kawan2 seperjuangan di KOLEJ TEKNOLOGI DARULNAIM…..



ESPECIALLY TO: mira, naimah, farah, fatin husna, syuhada, k.sya, nabilah, siti, tasya, sabiha, k.lin, iman, fafau, k.tini, yati, aniqah, syafiqah, fiza, k.rabiatul, muchi and shahida. 

Sebenarnya post ni dibuat lepas habis final paper, dalam semua kos, student quran sunnah hbis dulu….so bg semua yg x hbis lg selamat berjuang  ye….

There really isn't one. Everything about friendship is interpreted by the people in the relationship. In my opinion, however, friendship means more then love any day. That's how I view it. Friendship is something that is treasured and kept close to your heart so that even when you're old and wrinkled, you don't have to be alone. All I really know is, it's a beautiful thing. Just think of how much your best friends means to you. Because to you, that is the true value of friendship